Tobulas šokoladinis kremas tortui ! Greitai paruošiamas ir be galo skanus !

šokoladinis kremas
PASIDALINKITE ŠIUO STRAIPSNIU
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter


Šis šokoladinis kremas yra labai skanus ir visų mylimas. Kas kartą man paruošus kokį nors desertą, o ypatingai mano visų išgirtą ir mylimą šokoladinį tortą sulaukia be galo daug dėmesio, nes juos tepu su šiuo šokoladiniu kremu kurį šiandien ir pristatysiu !


Šokoladinis kremas, kaip pasigaminti?


Kad pagaminti šį nuostabų kremą, pirmiausia įdėkite į didelį dubenį kakavos. Gerai išmaišykite, kad neliktų jokių gumulėlių.


Tuomet, įdėkite būtinai kambario temperatūros sviestą ir vėl gerai viską išmaišykite iki vientisos masės.


Įberkite cukraus pudros bei įpilkite pieną, tačiau ingredientus dėkite taip: 1 puodelis cukraus ir maždaug 1 šaukštas pieno, dedant į dubenį ingredientus su plaktuvu plakite ant didžiausio greičio apie minutę kol bus sudėtas visas cukrus ir pienas. Įsitikinkite, kad konsistencija gautųsi pūri.


Tuomet įdėkite vanilės ekstrakto ir espresso miltelių(nebūtina) ir vėl gerai išmaišykite.


Jei jūsų šokoladinis kremas pasidarė per sausas, įpilkite papildomai po vieną šaukštą pieno, kol pasidarys tinkama konsistencija. Jeigu kremas gavosi per daug skystas, įberkite papildomai po vieną šaukštą cukraus, taip pat kol pasidarys reikiama konsistencija.


Jeigu jūs niekada nebandėte įberti truputėlio espresso miltelių kai kepate ką nors su šokoladu, jūs tikrai turėtumėte tai išmėginti ! Jūsų desertai taps neįtikėtinai skanesni !


Espresso miltelius labai lengva rasti kiekvienoje maisto parduotuvėje ar netgi perkant internetu. Tačiau, jeigu jo nenorite naudoti ar pirkti, tikrai galima apseiti ir be to. Espresso milteliai prideda labai gero ir turtingo kavos skonio.

Šokoladinis kremas


Gaminimo procesas !

Paruošimo laikas 15 minučių.


Ingredientai:


1 Puodelis = ~250 ml.

  • 1/2 puodelio kam. temp. sviesto
  • 1 puodelio nesaldintos kakavos
  • 5 puodeliai cukraus pudros
  • 1/2 puodelio pieno
  • 2 a.šaukšteliai vanilės ekstrakto
  • 1/2 a.šaukštelio espresso miltelių (rekomenduojame)


Gaminimas:

  1. Įdėkite į didelį dubenį kakavos. Gerai išmaišykite, kad neliktų jokių gumulėlių.
  2. Įdėkite būtinai kambario temperatūros sviestą ir vėl gerai viską išmaišykite iki vientisos masės.
  3. Įberkite cukraus pudros bei įpilkite pieną, tačiau ingredientus dėkite taip: 1 puodelis cukraus ir maždaug 1 šaukštas pieno, dedant į dubenį ingredientus su plaktuvu plakite ant didžiausio greičio apie minutę kol bus sudėtas visas cukrus ir pienas. Įsitikinkite, kad konsistencija gautųsi pūri.
  4. Tuomet įdėkite vanilės ekstrakto ir espresso miltelių(nebūtina) ir vėl gerai išmaišykite.
  5. Jeigu jūsų kremas pasidarė per sausas, įpilkite papildomai po vieną šaukštą pieno, kol pasidarys tinkama konsistencija. Jeigu kremas gavosi per daug skystas, įberkite papildomai po vieną šaukštą cukraus, taip pat kol pasidarys reikiama konsistencija.


Naudokite šį kremą su ypatingai skaniu šokoladiniu tortu: Šokoladinis tortas – apsilaižysite pirštus ! Lengvas ir greitas paruošimas

Šokoladinis tortas


Taip pat, sekite mus Facebooke: https://www.facebook.com/diskortas/

PASIDALINKITE ŠIUO STRAIPSNIU
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


Privatumo politika Susisiekite su mumis Karjera
Siekiant užtikrinti kokybišką internetinės svetainės veikimą, svetainėje naudojami slapukai (cookies). Jei sutinkate, toliau naudokitės svetaine. Privatumo politika
Nesutinku
Sutinku